Zomervakantie van 2014:

- zondag om 18u00 tot vrijdag om 16u00.

Boerderijkamp:

Hallo, wij zijn een educatieve kinderboerderij uit Montenaken in het zuiden van Limburg, midden in de fruitstreek.

In het Haspengouwse landschap houden wij verschillende gekende boerderijdieren zoals schapen, geiten, pony’s en ezels. Uiteraard is er in de weide bij deze dieren steeds veel te doen; denk maar aan schapen scheren, klauwverzorging, hooi en bieten voeren, stallen strooien enz.

Gelukkig krijgen we hulp van onze trouwe boerderijmachines zoals onze traktor, karren, maaiers, schranklader… te veel om op te noemen. Als we de weide verlaten en dichter aan huis komen vinden we de kleinere dieren. Konijnen, cavia’s, chinchilla’s, hangbuikvarkens, kippen en duiven wachten op een knuffel van jullie.

Waarschijnlijk ga je ook met veel plezier onze speciale dieren helpen verzorgen: de wasberen, het stekelvarken en de wasbeerhonden.

Ook bij slecht weer houden we ons de hele dag bezig: dan gaan we op zoek naar de dieren die lekker warm en droog binnen verblijven. Dit is wel iets meer voor de durvers, zeg maar. Heb je altijd al eens oog in oog willen staan met een steppevaraan, een luipaardgekko, een baardagaam of een vogelspin? Of ben je een echte durf-al? Leg dan eens een boa of tijgerpython om je nek! Er wachten maar liefst 11 slangen op jouw bezoek. En als er tussendoor dan toch nog een momentje vrije tijd is maken we een huifkartocht, een kampvuur met BBQ, een behendigheidsparcours met boerderijmachines, … kortom voor elk wat wils en véél actie.

Prijs voor het BOERDERIJKAMP:

De prijs voor dit kamp is €240

Tot binnenkort! En… denk eraan: schrijf op tijd in want er zijn slechts een beperkt aantal slaapplaatsen beschikbaar.

Vorige

OPGELET:

Inschrijven via www.activak.be